´Spaanse les virus´ - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Stan en Prisca uppedup - WaarBenJij.nu ´Spaanse les virus´ - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Stan en Prisca uppedup - WaarBenJij.nu

´Spaanse les virus´

Door: Stan en Prisca

Blijf op de hoogte en volg Stan en Prisca

30 Juni 2006 | Mexico, Mexico-stad

In verband met ´het Spaanse les virus´ helaas geen nieuw verhaal deze week.
We willen graag laten weten dat er nieuwe foto’s staan op onze foto-site (www.stanprisca.nl)
Kijk bij de laatste nieuwe! (last uploads)
Zo kunnen jullie toch een beetje sfeer van alles hier in Mexico (Oaxaca) proeven.

groeten
Stan en Prisca

• 30 Juni 2006 - 22:20

Cobie:

Natuurlijk hebben jullie geen tijd voor verhaaltjes op de computer, jullie moeten STUDEREN.
    Kussssssssssssssssssssssss

• 01 Juli 2006 - 00:29

Roger:

Slap, slap, slap !!!!!!!!
    Net als wij op het punt staan af te reizen naar Mexico, wordt ons elke informatie onthouden !!!!
    Het verhaal onstaat immers niet aan de computer, maar in jullie hoofd. Jullie hebben maar 6 uur les per dag MAXIMAAL !! Daar blijven dus 18 uur per dag over per persoon, aldus 36 uur p.p.p.d. Bij een studie van 4 weken is dat dus 28x36=1008 uren voor een A4-tje. En dan hou ik dus nog niet eens rekening met een 5 dagige werkweek, ADV, BAPO en andere studentikoze flauwekul !! Waardoor dit aantal bij benadering met 60 % kan worden verhoogd. Dat levert een totaal aantal uren op van 1612, 80 uren. Dat is meer dan een jaar werken voor normale loonslaven zoals wij !!!Hallo, waar hebben wij het over.
    Dus vanaf nu geen smoesjes meer en opschrijven die handel ! In ieder geval VOOR 11 juli, zodat wij goed geprepareerd richting Mexico City kunnen vliegen !!
    Roger.

• 03 Juli 2006 - 12:13

Edith:

Lieve Stan en pris,

Heb op mijn vrije dag eens rustig de laatste berichten die ik nog niet gelezen had gelezen. Wat een prachttijd hebben jullie toch! Attent ook dat jullie even de verschillen en overeenkomsten van Zuid-Oost Azië op een rijtje gezet hebben voor ons, erg prettig :) Kunnen jullie ondertussen al een beetje Spaans? Ik ga nu eens de foto's bekijken, ben benieuwd. Blijf genieten van deze nu al onvergetelijke reis, ik volg jullie vanuit een ondertussen tropisch Nederland. LIEFS, Edith

• 05 Juli 2006 - 19:37

Yvonne:

Ik ga ervan uit dat jullie zó hard studeren, om onze tolk te kunnen zijn de komende maand in Mexico. Mijn fiat hebben jullie, om een keertje een verhaaltje over te slaan! ( maar echt maar één keer.....) poene mama

• 06 Juli 2006 - 09:19

Hilde:

Hey complementaire gekken,
    heb ook eens de tijd genomen om uw emails nog eens allen te bekijken, en nog steeds blijf ik er om lachen. Weet dat we meevolgen en aan u denken. En nog heeeeeeeel fel bedankt voor telefoonte, maakte me handen klapjes bij
    laf joe
    kus

• 06 Juli 2006 - 10:24

Magali:

Hee Stan en Prisca!
    Het was leuk om even met jullie te msnen, helaas op een gegeven moment hield mijn verbinding er dus weer mee op, zoals jullie gemerkt hebben! Maar ik wil jullie alvast heel erg veel plezier wensen de komende tijd en natuurlijk ook met Prisca's ouders!
    x Magali