Codenaam: the TWIE Unlimited - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van Stan en Prisca uppedup - WaarBenJij.nu Codenaam: the TWIE Unlimited - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van Stan en Prisca uppedup - WaarBenJij.nu

Codenaam: the TWIE Unlimited

Door: Generaal-luitenant Pristanovic

Blijf op de hoogte en volg Stan en Prisca

22 April 2006 | Thailand, Chiang Mai

!!!Voor u dit bericht leest: Sluit deuren en ramen, zet de tv uit en scan u kamer op spionage-bugs!!!

Codenaam: the TWIE Unlimited
Subject: Border-infiltration
Spreker: Generaal-luitenant Pristanovic

"Goedemorgen Navy Seals Commando (NSC),
Welkom op deze TOP-SECRET-briefing. De nacht was zwaar en kort, maar voor een ligt een zware missie. Een grensoverschrijdende missie kan wel gezegd worden. Jaren van zware training en vol missies hebben u voorzien van voldoende ervaring en expertise. Het is de bagage die u deze missie nodig zult hebben om deze missie tot een goed einde te brengen. Beseft u, dat op dit punt de meeste andere 007's en James Bonds al ge-killed of opgegeten zijn.
Vergeet wie u vrienden zijn en denk vooral niet meer aan uw ouders en kinderen. De vijanden op deze missie zullen talrijk zijn. Honger, slaap en andere ontberingen zullen u ten deel vallen. De opvouw en kleinmaak-capaciteiten zullen het uiterste van u eisen
Maar u bent een NSC, dus u kunt het aan! u kunt niemand vertellen over deze missie en u hebt een licentie om te doden. De door ons gegeven coördinaten zullen u de weg wijzen door een van de meest afgelegen gebieden van deze aardbol
Mogen god en vaderland u bijstaan op deze zware missie."

# Laadt Google Earth via de onderstaande link: http://earth.google.com/
In dit programma kunt u door met de muis over de aarde te bewegen elke uithoek van deze aarde onder de loep nemen. Een ingehouden muisklik maakt het mogelijk de aardbol te draaien. Onder u zoekscherm ziet u drie waarden:
1: Pointer. Hier vind u de Noordcoördinaat en Oostcoördinaat van de locatie van u muis.
2: Stream. 100% geeft aan dat het beeld op zijn scherpst is. (deze waarde zal verder niet meer worden genoemd.)
3: Eye alt. geeft aan vanaf welke hoogte u op de wereld neerkijkt (in feet)
Zoek via dit SECRET-programma via de volgende coördinatenreeks en opdrachten uw weg.

Uw missie start in
# LuangPrabang
Pointer: 19°53'42.63 N / 98°59'36.14 E
Eye alt: 10000 ft
Hier staat een supersnelle speedboot klaar die u in 6 uur naar de oversteek zal brengen. Vergis u niet, voor 6 uur zullen uw voeten even hoog als u kont zitten in een klein bakje van 40 bij 100 cm. u moet dit bakje ook nog delen met uw teamgenoot. Ga een samenwerkingsverband aan met hem/haar zodat u zich af en toe in een andere positie kunt manoeuvreren Key-words zijn hier: Doorzettingsvermogen en pijngrensverleggend. Voor deze missie bent u bevoorraad met kleine groen plastic kogels welke multifunctioneel ook als oorstoppen kunnen dienen. Volg de Mekong noord oostelijke richting buig mee naar westen.

# Nong Ham:
Pointer: 19°50'55.99" N / 101°37'29.49" E
Eye alt: 10000ft
Bootwisseling. Om uw sporen uit te wissen stat hier een tweede identieke speedboot voor uw vervoer klaar. Hou een oog op uw supplies welke door onze handlanger van boot zullen worden verwisseld. Vertrouw na deze bootwisseling niemand meer. uw nieuwe bootdriver is geen NSC. Van onze lokale bron hebben wij vernomen dat deze bootdriver meermaals meer dan 45 min bier gaat zuipen met de lokale politie i.p.v. de ingeroosterde 5min. Blijf vooral onder uw cover.

# Thai-Lao border:
Pointer: 20°15'55.99" N / 100°24'56.86" E
Eye alt: 10000ft
De dauw ligt nog op de bladeren en na een rustige onderhandeling wordt de Mekong bedwongen en bent u in Thailand. Vergis u niet: de taal is anders. 'Hallo' is niet meer 'Sa-Bai-dee' zoals in Laos, maar 'Sa-U-di-Ka' voor vrouwen en 'Sa-U-di-K(r)ap' voor mannen. Als u met 'Sa-Bai-dee' begroet zult u rare gezichten als reactie krijgen en dat maakt u weer verdacht. Blend in.... Probeer strak gezicht te houden wanneer u lokaal ontbijt ontvangt. Afgunst zal uw allochtone herkomst verraden. Houdt u drie uur lang schuil. u reis zal worden voortgezet in een geel met groen gecamoufleerde bus. Als dekmantel zijn er 60 anderen ook in deze bus gepropt. De bus zal u zuid-westwaarts vervoeren.

# Troepen versterking oppikken:
Pointer: 19°56'08.18" N / 100°16'46.02" E
Eye alt: 50.000 ft
Om te vroege aankomst op uw target te voorkomen zal er een de-tour van 3 uur worden gemaakt.

# Oversteek gebergte:
Pointer: 20°05'37.66" N / 100°13'33.44" E
Eye alt: 50.000 ft
Terug noordwaarts zal u het gebergte oversteken door de veilige pas die door de vele regen uit radarzicht wordt gehouden.

# Busstation, Chiang Rai:
Pointer: 19°54'12.04" N / 99°50'28.62" E
Eye alt: 800 ft
Na een pittige rit, zal u hier op de proef gesteld worden door op de smerige wc van het busstation een gevecht te houden. Zit u op de wc, laat dat veel knallen horen om uw vijanden af te schrikken. Tevens kunt u hier in de vorm van een magnum nieuwe munitie ophalen.

# Lai thai guesthouse, Chiang Mai:
Pointer: 18°46'54.85" N / 98°59'36.14" E
Eye alt :500 ft
Uitvalsbasis. Gesitueerd, net buiten de stadsmuur die uw target beveiligen. Blijf ondercover. Doe vooral niks en ga op in de grijze massa die de kroegen en stripbars buiten deze spot bevolken. Logies met zwembad, let vooral op de booby-trap(s), want als uw slippers nat zijn lazer je er zeker 5 keer vanaf.

# Tha Phae City Gate:
Pointer: 18°47'16.01" N / 98°59'35.29" E
Eye alt: 500 ft
Wanneer u de gateway naar uw target hier passeert moet u vooral in de schaduw proberen te blijven. Niet alleen biedt de schaduw visuele beschutting. Ook voorkomt deze de extreme opwarming van uw lichaam welke door het hittezoekende afweergeschut opgemerkt kan worden.

# Target Alpha: Wat Chedi Luang
Pointer: 18°47'13.23" N / 98°59'11.52 E
Eye alt: 1000ft
In het heetst van de strijd is uw alpha target een tempel. In 1545 is deze Wat door een aardbeving gedeeltelijk ingestort. Onze bronnen melden ons dat er echter nog steeds Birmees goud te vinden is omgegoten in enorme boeddha’s Fotografeer deze boeddha’s ter bevestiging van deze informatie. Let op: In deze tempel heeft de vijand wassen poppen in kleermakerszit gezet om u af te leiden. Ze hebben alles tot in detail verwerkt: zelf haren, nagels en een tand. Griezel niet van deze horror. In deze wassen-ogen zitten camera's verwerkt welke uw schrikreactie zullen registreren!

# Target Beta: Wat Phra Sing
Pointer: 18°47'18.88" N / 98°58,53.20" E
Eye alt: 1000ft
Laat U in target beta niet van de wijs brengen door de geheimzinnige schriften welke aan de bomen hangen. Loop recht op doel af! De waterverkoper heeft verkoelende informatie voor u. Ontwijk de als tuk-tuk driver vermomde vijand die uw geld en foto's afhandig zal proberen te maken. Laat u niet intimideren door zijn gescheld en getier. Blijf gefocust en keer veilig terug naar uw uitvalsbasis.

# WOK restaurant:
Pointer: 18°47'07.58" N/98°59'26.69" E
Eye alt: 1000 ft
Hier zal de vijand mogelijk zijn laatste aanval plaatsen in de vorm van een pittige curry die u de gehele nacht in gevecht houdt. Biedt weerstand en geef de curry terug aan de natuur via de wc-pot. Rapporteer daarna uw foto's aan het hoofdkwartier op www.stanprisca.nl

# Maak u op voor de volgende missies deze week: kookcursus, brommertripjes en raften

Dit bericht zal zichzelf over 5 seconden vernietigen
Boem.

• 22 April 2006 - 10:14

Cecile En Sander:

Zoals gewoonlijk, een dijk van een verslag!
    Jullie kunnen volgens Sander overwegen om voor een tijdschrift te gaan schrijven.
    Groetjes Cecile en Sander, kusjes van de Jongens

• 22 April 2006 - 11:07

Mieke:

Ik begrijp dat de hitte jullie parten begint te spelen (hallucinaties, paranoia en zelfs schizofrenie!!);-) Vooral het droge "piep piep piep piep piep boem" heeft me in een scheur doen liggen. Sterkte jongens en blijf bij elkaar! ;-)
    kus

• 22 April 2006 - 11:47

Fliep:

Eeehm....

• 23 April 2006 - 12:28

Dafne:

Geachte generaal-luitenant Pristanovic, instructies waren hilarisch. Vol spanning wacht ik op de missie van volgende week. Kus voor de twie unlimited x Over en uit.

• 24 April 2006 - 08:17

Edith:

Geachte generaal Pristanovic, alert alert! Ben in handen van de vijand terecht gekomen. Bij de curry ging het mis! Verkeer onder penibele omstandigheden, maar blijf koelbloedig zoals mij geleerd is en laat geen informatie los! Stuur u coördinaten zodra kans daar is zodat bevrijding plaats kan vinden en onze missie SECRET blijft.

Ik salueer,

NSC Eduard

• 25 April 2006 - 08:35

Marcel En Prisca:

Hey Stan en Pris, we lezen net op jullie site dat jullie in Chiang Mai zitten. En wat schept het toeval... wij ook!
    Dus als jullie hier nog zijn zal het wel leuk zijn om elkaar even tegen te komen. Wij zitten in Julies Guesthouse.

Ws tot ziens.

Groetjes Marcel en Prisca.

• 25 April 2006 - 18:05

Marius En Liohra:

veel van je verhalen komen me wat verward voor of wordt ik oud!?!
    De groetjes ook van Wil Mia, die vroegen naar jullie en we bekeken jullie laatste berichtjes.
    groetjes.

• 25 April 2006 - 20:07

Yvonne:

Via de pointer,stream en eye alt. kwam ík, de grote digibeet natuurlijk geheel buiten planet earth terecht. Ik moest de hele boel opnieuw opstarten om weer in Luang Pabrang te belanden. De speedboot en de bus heb ik toen maar overgeslagen. Ik blijf gewoon undercover totdat we in Thailand zijn aangekomen, en weiger mij eerder bij het hoofdkwartier Pristanovic te melden, dan op zondag om 11 punt 00 uur.

• 27 April 2006 - 11:01

Luitenant Lou:

Waarde NSC-Collega's,
    vanuit Schuilpplaats #39 in het Oosten van Ierland meldt ik jullie dat versterkingstroepen hier paraat staan om over te vliegen, nadat we Operation ZACIR (Zang-Auditeer-College-Interview-Relatie) zo positief mogelijk hebben afgerond, met zo min mogelijk slachtoffers. Blijf sterk, blijf vechten, verlies elkaar niet uit het oog, en we houden contact via onze TopSecret apperatuur. Over en uit!

• 28 April 2006 - 18:56

Anne:

Hie verzinnen jullie het toch iedere keer, Geweldig!! Het gaat jullie erg goed, aan de meligheid te zien, ga zo door! Veel poene